Vragen of hulp nodig? 0341-820213
Stap 1
Cursus
Stap 2
Contactgegevens

Vul hier je contactgegevens in. Velden met een * zijn verplichte velden.

Heeft u al een account bij PlusPort?

Niet alle benodigde velden zijn correct ingevuld.


Stap 3
Cursist Informatie

Alleen mijzelf inschrijven

Voeg hieronder de aanvullende informatie toe zoals geboortedatum en geboorteplaats. Deze informatie hebben wij nodig voor het certificaat. Klik daarna op de knop Doorgaan. Velden met een * zijn verplichte velden.

Geboortedatum

Meerdere cursisten aanmelden

Vul hieronder de informatie in per cursist. Je kunt door middel van de knop 'Cursist toevoegen' tot maximaal zes cursisten toevoegen. Eventueel kun je per cursist het gekozen pakket, de datum en de locatie wijzigen door onder aan het cursistblokje op de knop 'Wijzig' te klikken. Velden met een * zijn verplichte velden. Klik daarna op de knop 'Doorgaan'.

Als je meer dan 6 cursisten wilt inschrijven, profiteer je mogelijk van kortingen. Vul hieronder het aantal cursisten in. Daarop ontvang je van ons zo spoedig mogelijk een offerte op maat met lagere tarieven.


Niet alle benodigde velden zijn correct ingevuld.

Certificaten worden per aangetekende post verzonden.

Stap 4
Overzicht

Hieronder vind je een overzicht van de door jou ingevulde informatie. Controleer deze gegevens goed. Als er iets niet klopt kun je dit aanpassen door terug te gaan naar de betreffende stap. Klik nadat je de gegevens hebt gecontroleerd op Bevestigen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb kennis genomen van de privacy statement

U dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden om verder te gaan.

Houd mij op de hoogte over De Corporatie Academie

Stap 5
Afronding
Verwerken:

Hieronder vind je een overzicht met de door jou geselecteerde trainingen/examens. 
De producten betaal je middels een factuur die wordt verstuurd naar het opgegeven factuuradres.
Wanneer je hebt gekozen voor een btw vrijgesteld product, dan zal de berekende btw uit het overzicht niet worden meegenomen op de factuur.

Training Prijs Aantal Totaal

Betaling mislukt. (Wirecard)

Vul hier uw kortingscode in

Betalen met

Verwerken

Aanvraag verstuurd!

Dank voor je offerteaanvraag. Je gegevens zijn ontvangen en worden momenteel verwerkt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mocht je dringende vragen hebben dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met ons via telefoonnummer 0341 820213 of mail naar info@decorporatie-academie.nl.

Terug naar de homepage

Inschrijving voltooid

Bedankt voor je inschrijving! Wij hebben je inschrijving ontvangen en deze wordt momenteel verwerkt. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin de informatie die wij van je hebben ontvangen. Controleer de gegevens goed. Mocht er iets niet kloppen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons via telefoonnummer 0341 820213 of mail naar info@decorporatie-academie.nl.

Je hebt nu ook een account in onze academie. Deze blijft geldig tot 3 maanden na de training. In dit account komt na de training je certificaat te staan. Je hebt dus 3 maanden de tijd om die te downloaden. 

Wij wensen jou en/of jouw cursisten veel leerplezier toe! 

Terug naar de homepage

Bedankt! Uw betaling is ontvangen. (Wirecard)